Originele Iphone Oplader Met Kabel - Kabel Voor Iphone

Gepubliceerd aug. 03, 21
4 min read

Macbook Oplader

Ook de nieuwe modellen kunnen nog met deze lightning kabel worden opgeladen. Het is van groot belang dat je jouw i, Phone met een originele i, Phone oplader oplaadt. Dit doe je met de originele kabels van Kabelmaatje. Maar waarom is het zo belangrijk om de juiste oplader te gebruiken? Veel niet originele oplader laten de verkeerde stroomsterkte door.

Dit is niet goed voor de kwaliteit en de levensduur van je accu. Met de juiste i, Phone oplader loop je geen risico op accuproblemen (Snellader iPhone). Laad jouw i, Phone op met een betrouwbare i, Phone oplader (oplader macbook pro).

We begrijpen de verleiding, want originele i, Phone opladers zijn duur. Maar dat je beter niet kunt zwichten voor een nepversie, blijkt wel uit cijfers van Stichting Salvage. Die maken duidelijk dat steeds meer woningbranden in Nederland het gevolg zijn van goedkope opladers en oplaadkabels. Goedkope i, Phone oplader, De cijfers werden opgemerkt door webshop Phonegigant.

Apple Iphone Oplader Kopen? Kijk Snel!

Oplaadkabel Ipod Oplader Usb Iphone Lader Kabel GekleurdLader Ipad

Doorgebrande accu’s en oververhitte opladers hebben in 2018 geleid tot zeker 100 woningbranden. En dan zijn de kleinere branden nog buiten beschouwing gelaten. De enorme stijging zou het gevolg zijn van dubieuze nep-opladers, die mensen steeds vaker weghalen bij Chinese webshops. Op een website als Ali, Express hengel je een neppe i, Phone-oplader al binnen voor een eurootje of twee. iPhone oplaadkabel. Snellader iPhone.

Magsafe 1 60wApple Iphone Oplader Kopen?

Aan de buitenkant zie je ook geen verschil. Een goedkope i, Phone oplader ziet er vaak hetzelfde uit en hij doet wat je wilt: je i, Phone voorzien van stroom. Toch kun je ze beter vermijden, want ze zijn vaak erg onveilig. iPhone lader. Goedkope i, Phone opladers hebben een eenvoudige folie, die slecht beschermt tegen draadbreuk en doorbranden.

Daarnaast ontbreekt bij nep-opladers en oplaadkabels een speciale chip die met de i, Phone communiceert. Hierdoor werken ze soms niet, of detecteren ze slecht wanneer de accu vol is (draadloze oplader iphone). Het gevolg kan zijn dat de batterij vervolgens overladen wordt, wat brandgevaar oplevert. Welke i, Phone oplader moet ik hebben? Kortom: houd het maar bij een originele versie van Apple.

Iphone Kabel

Zorg dat zowel de kabel als de adapter (het blokje) origineel zijn. Met deze officiële oplaadkabel en oplader zit je in ieder geval goed:Officiële i, Phone oplaadkabel, Apple Lightning naar USB A (1 meter). Voor € 29,99 te koop bij Coolblue. Apple Lightning naar USB C (2 meter). Voor € 39,99 te koop bij Coolblue.

Iphone Of Ipod Oplader - Kabel - Stekker - Lader - LightningOpladers Iphone Kabels En Laders Kopen?

Voor € 29,99 te koop bij Coolblue. i, Phone oplader (12W) (oplader macbook pro). Voor € 27,99 te koop bij Coolblue. i, Phone oplader (5W). Voor € 29,99 te koop bij Coolblue. Wil je weten of je huidige oplader echt of nep is? Check dan de voorbeelden van Apple, waar je de verschillen ziet tussen een originele en een nagemaakte i, Phone-oplader.

Magsafe 2 Macbook opladers 

Magsafe 2 45W

 • MacBook Air (13-inch, 2017)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2012)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2012)

 

Magsafe 1 Macbook opladers  

Magsafe 1 45W

 • MacBook Air (13-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (13-inch, eind 2010)
 • MacBook Air (11-inch, eind 2010)

 • MacBook Air (medio 2009)*
 • MacBook Air (eind 2008)*
 • MacBook Air (origineel)*

Mac, Books vanaf 2015 beschikken over een USB-C-aansluiting en modellen vanaf 2012 hebben een Mag, Safe 2-aansluiting. Voor deze aansluitingen heb je dus ook de gelijknamige adapter nodig. Met de Mag, Safe-naar-Mag, Safe 2-converter kun je ook oudere opladers van voor 2012 gebruiken voor jouw nieuwere Mac, Book. De Mag, Safe 2-adpaters zijn ook al voorzien van de passende kabels.

Originele Apple Iphone 6s Opladers

USB-C-kabels die nu nog worden verkocht zijn gelukkig voor elke USB-C-adapter geschikt - Snellader iPhone. Daarnaast zijn de opladers voorzien van verschillende wattages, variërend van 30 tot 96 Watt. Welk wattage je nodig hebt, hangt af van het vermogen van je Mac, Book. Belangrijk om te weten wanneer je opzoek gaat naar een extra oplader, is dat je best een zwaardere oplader dan nodig is kan gebruiken.Je kunt hier bijvoorbeeld voor kiezen als de oplader voor meerdere Mac, Books geschikt moet zijn of als je binnenkort wilt gaan upgraden naar een zwaardere Mac, Book. Magsafe 2 60w - Macbook oplader. Het gebruik van een lichtere oplader dan nodig is wordt wel sterk afgeraden. Er wordt dan namelijk te weinig stroom geleverd, dus je Mac, Book zal niet optimaal opladen.ÂÂ30-Watt USB-C-oplader12-inch Mac, Book (2015 en nieuwer)Mac, Book Air (2018 en nieuwer)61-Watt USB-C-oplader13-inch Mac, Book Pro (zonder Touch Bar, 2016 en nieuwer)13-inch Mac, Book Pro (2 en 4 Thunderbolts, 2016 en nieuwer)87-Watt USB-C-oplader15-inch Mac, Book Pro (2016 en nieuwer)96-Watt USB-C-oplader16-inch Mac, Book Pro (2019 en nieuwer).

Meer van Cadeau

Navigation

Home

Latest Posts

Boxspring 180x200 Zonder Matras

Published Sep 28, 21
8 min read

Kerstverlichting En Kerstversiering

Published Sep 27, 21
6 min read

Zit-sta Bureau

Published Sep 27, 21
7 min read